Kushtet klimatike për javën e ardhshme

Ndrimet e temperaturës gjatë ditës

Si të vini deri tek ne

Çdo ditë linja e rregullt nga Beogradi deri në Štrpcë

"Tandems" transport i cili nga Beogradi niset në 13:45h, çmimi i biletës kthyese 20.5 €

Çmimi i biletës është i ndryshueshëm, më shumë info në facebook "Tandems doo"

"Adio-turs" transport i cili nga Beogradi niset në 14:45h, çmimi i biletës kthyese është 18.00 €

Çmimi i biletës është i ndryshueshëm, më shumë info në facebook "Adio-turs"

Edhe kur është mendu se cdo gjë ka marr fund, për çudi me entuziazmin e dashamirëve të skijimit dhe bjeshkatarëve krejt ka nisur nga fillimi. Teleferiqet përseri punojnë, ski-lift terhjek përseri, në fillim me kapacitet të kufizuar ndërsa tani me të gjitha kapacitetet. Na shkruani dhe na ndiqni ne rrjetet sociale. Mirësevini!

Telefonat e kontaktit:

+386 49 938 561 -Hotel "Molika"

0290 73 654 -Hotel "Narcis"

+383 44 310 350 - Viber

e-mail:

skibrezovica@gmail.com