Telefonat e kontaktit:

0290 73 654 -Hotel "Narcis"

+386 49 938 561 -Hotel "Molika"

+383 44 310 350 -Viber

+377 45 686 488 -Menaxheri i hotelit "Narcis"

+383 45 581 655 -Menaxheri i hotelit "Molika"

e-mail:

skibrezovica@gmail.com

zoranvetar@gmail.com

scbrezovica.marketing@gmail.com

Edhe kur është mendu se cdo gjë ka marr fund, për çudi me entuziazmin e dashamirëve të skijimit dhe bjeshkatarëve krejt ka nisur nga fillimi. Teleferiqet përseri punojnë, ski-lift terhjek përseri, në fillim me kapacitet të kufizuar ndërsa tani me të gjitha kapacitetet. Na shkruani dhe na ndiqni ne rrjetet sociale. Mirësevini!

Telefonat e kontaktit:

+386 49 938 561 -Hotel "Molika"

0290 73 654 -Hotel "Narcis"

+383 44 310 350 - Viber

e-mail:

skibrezovica@gmail.com